Bedriftsreiser

Vi er opptatt av dine behov og skreddersyr totalløsninger for alle typer arrangement.

Unike bedriftsreiser

Planlegger du en reise for et bedriftsbesøk eller for å oppleve levende kultur?

Reise og konferanseservice bistår med forslag til reisemål, tilrettelegging og gjennomføringen av reiseoppdrag for bedrifter og organisasjoner i inn- og utland. Vi sørger for transport, overnatting, bespisning, aktiviteter og opplevelser fra første til siste dag.

Vi har fokus på trygghet på reisen. Du skal føle at det er trygt å reise. Vi overholder alle smittevernregler på alle våre reiser. Vi lager reiseforslag til deg som er basert på sikkerhet og gjennomføringsmuligheter. Vi sørger for overnatting, transport, aktiviteter, opplevelser og bespisning. Den lange erfaringen vi har fra bransjen bruker vi nå for å skape trygghet på reisen for alle våre deltagere.  I disse koronatider benytter vi reisemulighetene som finnes i Norge, da de fleste andre land er røde og ikke blir anbefalt å reise til.

Fra forslag til gjennomføring

Reise og konferanseservice bistår med forslag til reisemål, tilrettelegging og gjennomføringen av reiseoppdrag for bedrifter og organisasjoner i innog utland. Vi sørger for transport, overnatting, bespisning, aktiviteter og opplevelser fra første til siste dag.

KONGRESSTJENESTER

AKTIVITETER

Vi lever for å levere kvalitet!

Vi kan gi deg et uforpliktende tilbud på ditt neste arrangement!