Kurs/konferanser

Vi er opptatt av dine behov og skreddersyr totalløsninger for alle typer arrangement.

Din totalleverandør av kurs og konferanser

Vi innehar kompetanse og har mange års erfaring med større arrangementer.

Reise og Konferanseservice AS har spesialisert oss på totalløsninger som er spesialtilpasset ditt arrangement. Vi ivaretar din konferanse på en profesjonell måte, og kan avlaste din bedrift eller organisasjon med planlegging, rådgiving, registrering, fakturering, sekretariatbistand og regnskap. Vi bistår også med reisen til og fra konferansestedet.

Vi har lang erfaring med kurs og konferanser både i Norge og i utlandet. Alle våre arrangementer blir utført med strenge smittevernregler. Vi kvalitetssikrer også at våre samarbeidspartnere følger smittevernreglene, så at ditt arrangement skal være trygt. Vi setter din trygghet i fokus hele veien.

Ønsker dere konferansen på et hotell, slott, herregård, ombord på en båt eller å ha konferansen i utlandet?

Mulighetene er mange og vi skreddersyr løsninger for deg, slik at det blir enklere for deg å velge! Vi har oppdrag for bedrifter, forbund og organisasjoner som hver år arrangerer alt fra små styremøter og konferanser til store salgsmøter og kongresser.

Vi lever for å levere kvalitet!

Kvalitet og service er vårt varemerke! Når vi har levert et arrangement og kundene og deltakerne sitter igjen med en god opplevelse på at dette var kjempebra, da har vi levert det vi skal! Du som vår kunde skal alltid sitte igjen med et positivt inntrykk!