Om oss

Vi er opptatt av dine behov og skreddersyr totalløsninger for alle typer arrangement.

Reise og Konferanserservice AS

– vi bistår deg med ditt arrangement

Reise og konferanseservice AS er i dag en av de ledende selskaper i Østfold, på profesjonell formidling og booking av reiselivsprodukter, planlegging og gjennomføring av arrangementer og reiser for bedrifter, forbund og organisasjoner.

Ved at vi har mange års erfaring innen reiselivsbransjen gir det deg som kunde en trygghet på at kvalitet og service blir ivaretatt. Vi er opptatt av dine behov og skreddersyr totalløsninger for alle typer arrangement.

Den lange erfaringen vi har innen reiselivsbransjen bruker vi nå for å gjøre opplevelsen trygg for deg og dine ansatte. Vi tar smittevernet på alvor på alle våre arrangementer og turer. Du skal føle deg ivaretatt og trygg hele veien. Vi holder oss oppdatert på smittevernreglene og sørger for at arrangementene som er booket gjennom oss er godt tilrettelagt og trygge.

Tippel A

Reise og Konferanseservice vurderes til å ha høyeste kredittverdighet! For våre kunder er det et bevis på at vi er solid fundamentert og en trygg leverandør.

Reisegaranti

Reisegarantiordningens formål er å sikre kunder som har kjøpt pakkereiser (fly og hotell i samme bestilling) mot tap ved konkurs, akkord eller insolvens hos arrangøren.

20 års erfaring

Vi har lang fartstid i bransjen. Noen av våre ansatte har over 20 års erfaring med kurs, konferanser og bedriftsreiser! Vi har mange fornøyde kunder som velger å komme tilbake år etter år.

Vi lever for å levere kvalitet!

Kvalitet og service er vårt varemerke! Når vi har levert et arrangement og kundene og deltakerne sitter igjen med en god opplevelse på at dette var kjempebra, da har vi levert det vi skal! Du som vår kunde skal alltid sitte igjen med et positivt inntrykk!